MENU

‘Oogst’ het magazine van Simon Lévelt.

Simon Lévelt magazine heeft een nieuwe naam en een nieuwe stijl. In samenwerking met Heldergroen (reclamebureau aan het Spaarne in Haarlem) is er een nieuwe stijl ontstaan. Deze stijl is in lijn met de nieuwe huisstijl van Simon Lévelt die al op steeds meer plekken wordt doorgevoerd. De nieuwe stijl van Oogst is rustiger dan voorheen. Meer witruimte, grotere beelden, een nieuwe lettertype. Het magazine straalt rust uit, maar nodigt ook uit om door te bladeren en te lezen. In dit magazine vind je leuke weetjes, mooie shopping producten, weekendtips in Amsterdam, het eerste deel van het historie verhaal van Simon Levelt met een speciaal ontworpen illustratie van Joost Swarte (Nederlandse striptekenaar), alles over aroma’s en cuppen. Je leest een verhaal over koffietijd in Ethiopië en over de inkoper van Simon Lévelt die afreist naar Sumatra. Ook zitten 3 postcards in het magazine. Leuk om te geven of te bewaren. Je haalt het magazine bij één van de Simon Lévelt winkels in Nederland of Belgie. Of je krijgt het magazine opgestuurd bij een online bestelling. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je alvast even kijken? Bekijk Oogst van hier online.
Read More ›

Simon Lévelt magazine

Yes! Het Simon Levelt herfst/winter 2016/2017 magazine ligt weer in alle Simon Levelt winkels. En het magazine wordt uitgedeeld op de Tasty. Een beurs in Utrecht. 🙂
Read More ›

Simon Lévelt magazine, voorjaar/zomer 2016

Yes! Ook het tweede magazine voor Simon Lévelt heb ik gemaakt samen met het marketingteam. Het magazine van Simon Lévelt is nu (tot september 2016) verkrijgbaar in alle Simon Lévelt winkels in Nederland en België. Bekijk hier het magazine online.
Read More ›

Simon Lévelt magazine

Yes! Mijn eerste grote opdracht als freelancer is van de pers gerold. Het magazine van Simon Lévelt is nu (tot februari 2016) verkrijgbaar in alle Simon Lévelt winkels in Nederland en België. Bekijk hier het magazine online.
Read More ›

Styling

Elke editie shopte ik voor de styling productie ‘In de stijl van…’ Ik koos 5 stijliconen en ging bruidswinkels langs om de beste look a likes te zoeken. De jurken werden in een studio gefotografeerd. Ik deed het hele pakket. Van shoppen tot de vormgeving.
Read More ›