MENU

‘Oogst’ het magazine van Simon Lévelt.

Simon Lévelt magazine heeft een nieuwe naam en een nieuwe stijl. In samenwerking met Heldergroen (reclamebureau aan het Spaarne in Haarlem) is er een nieuwe stijl ontstaan. Deze stijl is in lijn met de nieuwe huisstijl van Simon Lévelt die al op steeds meer plekken wordt doorgevoerd. De nieuwe stijl van Oogst is rustiger dan voorheen. Meer witruimte, grotere beelden, een nieuwe lettertype. Het magazine straalt rust uit, maar nodigt ook uit om door te bladeren en te lezen. In dit magazine vind je leuke weetjes, mooie shopping producten, weekendtips in Amsterdam, het eerste deel van het historie verhaal van Simon Levelt met een speciaal ontworpen illustratie van Joost Swarte (Nederlandse striptekenaar), alles over aroma’s en cuppen. Je leest een verhaal over koffietijd in Ethiopië en over de inkoper van Simon Lévelt die afreist naar Sumatra. Ook zitten 3 postcards in het magazine. Leuk om te geven of te bewaren. Je haalt het magazine bij één van de Simon Lévelt winkels in Nederland of Belgie. Of je krijgt het magazine opgestuurd bij een online bestelling. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je alvast even kijken? Bekijk Oogst van hier online.
Read More ›

Simon Lévelt magazine

Yes! Het Simon Levelt herfst/winter 2016/2017 magazine ligt weer in alle Simon Levelt winkels. En het magazine wordt uitgedeeld op de Tasty. Een beurs in Utrecht. 🙂
Read More ›

Simon Lévelt magazine, voorjaar/zomer 2016

Yes! Ook het tweede magazine voor Simon Lévelt heb ik gemaakt samen met het marketingteam. Het magazine van Simon Lévelt is nu (tot september 2016) verkrijgbaar in alle Simon Lévelt winkels in Nederland en België. Bekijk hier het magazine online.
Read More ›

Uitnodiging, turning thirty

He is turning thirty! En dat wordt gevierd met een groep vrienden in de Ardennen.
Read More ›

Geboortekaartje Bram & Sophie

Met liefde gemaakt voor de lieve en mooie tweeling Bram en Sophie.
Read More ›

Logo MICA COFFEE BAR

Mijn vriendinnetje en haar zusje zijn sinds 5 dec 2015 open met een heel leuk koffie tentje in de Kleine Houtstraat 103 in Haarlem. De koffie tent is vernoemd naar hun moeder en ik mocht dit uitwerken. MICA COFFEE BAR, strak eenvoudig logo, sfeervol tentje met heerlijke koffie, verse sappen, croissants, brownies, bananabread, etc. Bekijk hier de website.
Read More ›

Opening tegelshowroom

Bouwcenter Filippo heeft een stoere nieuwe tegelshowroom. Je vindt hier naast veel mooie tegels ook een nieuws systeem waarmee je jouw badkamer/vloer visueel kan maken. We noemen het een ‘Linving Wall’. Om de nieuwe showroom onder de aandacht te brengen heb ik hiervoor een openingsfeestje georganiseerd. Uitnodigingen (i.s.m. Veris), styling, nieuwe gevelborden, goodiebag, posters, catering (Erica Friedheim), etc.
Read More ›

Save the date

Kevin en Natascha trouwen 20 mei 2016. Ik maak met plezier hun uitingen en uitnodigingen.
Read More ›

Simon Lévelt magazine

Yes! Mijn eerste grote opdracht als freelancer is van de pers gerold. Het magazine van Simon Lévelt is nu (tot februari 2016) verkrijgbaar in alle Simon Lévelt winkels in Nederland en België. Bekijk hier het magazine online.
Read More ›

postcard

Persoonlijk heb ik wat met postcards. Ze inspireren me. Je kan er een serie mee maken of gewoon een enkele. Ik ben van mening dat ieder bedrijf een postcard nodig heeft. Deze postcard heb ik voor De Groene Tweewieler gemaakt. Leuk om mee te geven, op te sturen of neer te leggen op een plek waar jou doelgroep komt.
Read More ›

Geboortekaartje Mick

Mamma to be Femke wist wel wat voor soort geboortekaartje het moest worden. De stijl van de babykamer moest terug komen in het kaartje. Het geboortekaartje bestaat uit twee kaartjes van mooi papier die met een touwtje bij elkaar gebonden worden.
Read More ›

Styling

Elke editie shopte ik voor de styling productie ‘In de stijl van…’ Ik koos 5 stijliconen en ging bruidswinkels langs om de beste look a likes te zoeken. De jurken werden in een studio gefotografeerd. Ik deed het hele pakket. Van shoppen tot de vormgeving.
Read More ›