MENU

‘Oogst’ het magazine van Simon Lévelt.

Simon Lévelt magazine heeft een nieuwe naam en een nieuwe stijl. In samenwerking met Heldergroen (reclamebureau aan het Spaarne in Haarlem) is er een nieuwe stijl ontstaan. Deze stijl is in lijn met de nieuwe huisstijl van Simon Lévelt die al op steeds meer plekken wordt doorgevoerd. De nieuwe stijl van Oogst is rustiger dan voorheen. Meer witruimte, grotere beelden, een nieuwe lettertype. Het magazine straalt rust uit, maar nodigt ook uit om door te bladeren en te lezen.

In dit magazine vind je leuke weetjes, mooie shopping producten, weekendtips in Amsterdam, het eerste deel van het historie verhaal van Simon Levelt met een speciaal ontworpen illustratie van Joost Swarte (Nederlandse striptekenaar), alles over aroma’s en cuppen. Je leest een verhaal over koffietijd in Ethiopië en over de inkoper van Simon Lévelt die afreist naar Sumatra. Ook zitten 3 postcards in het magazine. Leuk om te geven of te bewaren.

Je haalt het magazine bij één van de Simon Lévelt winkels in Nederland of Belgie. Of je krijgt het magazine opgestuurd bij een online bestelling. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je alvast even kijken? Bekijk Oogst van hier online.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *